Welkom

Dit is een website die opgezet is met de bedoeling om gewaarwording en acceptatie te verkrijgen voor mensen waar de grenzen van de genders vervagen, vanuit een persoonlijke kijk en ervaring. Alhoewel veel mensen denken dat dit al geaccepteerd is, is dat echt bijlange nog niet zo. Veel van ons worden nog op een negatieve manier beoordeeld. We worden nog altijd bekeken als "objecten", waarmee spot mag gedreven worden of gewoon voor de seks gebruikt worden.
En er zijn meer mensen zoals ons dan dat je misschien wel denkt.

Het aantal mensen is groter dan men zou denken. Veel verbergen hun nog uit angst om hun partner te verliezen, hun werk, hun familie, hun vrienden, ... . Schrik om verkeerd begrepen te worden. Levens gaan op deze manier verloren.
Als we gedaan hebben te strijden tegen onszelf, dan moeten we nog steeds tegen de maatschappij strijden. Omdat de maatschappij het nodig vind om alles in een hokje te steken en naar waarde te schatten.

Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk structuur in de website te brengen. Dus als je niet alles wilt lezen [of niet alles in een keer], dan is het gemakkelijk om de delen te vinden die je wel wilt lezen of die je al gelezen hebt. Sommige zaken zal je denken dat ze hier niet thuishoren. Ze hebben geen direkt verband met het onderwerp van deze website. Maar misschien helpt het je zo te herinneren dat wij ook mensen zijn, net zoals jij.
"Mijn Tijdlijn" zijn mijn persoonlijke ervaringen. In "Wat is wat?" vind je meer algemene informatie. Maar nog steeds met mijn eigen meningen/vizies erop. Sommige informatie kan op beide en/of verschillende plaatsen te vinden zijn. Soms is het moeilijk om iets op één plaats te zetten, omdat het iets of wat verbonden is met het andere [of toch allesinds in mijn gedachten].
Het was ook niet gemakkelijk voor mij om het neer te schrijven. Ik ben niet zo goed in het schrijven en het zijn veel persoonlijke zaken. Dus m'n gedachten hebben veel herbeleefd. Soms heel helder van gedachte, andere keren niet zo echt. Ik ben heen en weer gegaan over wat ik wel en niet zou vertellen. Schiet ik mezelf hiermee in de voet? Is het moedig of net gewoon heel dom? Ik weet het echt niet.
Maar als het mij dan toch niet helpt, dan hoop ik dat het anderen kan helpen. Dat "normale" mensen meer bewust en begripvol worden. Dat andere gelijkgezinden er misschien wat kracht uit kunnen halen, wetend dat ze niet alleen dat gevecht moeten ondergaan. Net dat kleine beetje extra kracht om vol te houden, want geen enkel ander persoon zijn/haar mening is zoveel waard dat je je eigen leven moet ontnemen, geloof me.

Dus als je verder wil gaan, doe dat dan met een open mind.


Chosen the wrong language? Click the flag for English.

design by www.eyeEmotion.be