Foto Gallerij

Mensen vragen hun af waarom ik zowel foto's plaats van het mannelijke als het vrouwelijke. Ik wil mensen laten inzien dat het niet is omdat we ons vrouwelijk kleden/uiten, dat we daarom minder man zijn. Ook al is dit voor mij niet meer echt van toepassing, is het belangrijk om dit te weten, omdat voor sommige mensen die hun van tijd tot tijd omkleden in het andere geslacht genoeg is. Ze zijn daarom niet minder man [of vrouw als het om het omgekeerde gaat] om.

Ik heb met wat fotografen samengewerkt voor deze foto's. Ik heb er ook zelf genomen en aanpassingen [kleur, contrast, ...] aan de foto's of een ander achtergrond heb ik zelf toegepast. Misschien dat ik in de toekomst andere fotografen zoek om mee samen te werken, zodat ik meer recente foto's van degelijke kwaliteit kan plaatsen.
Ik vind het zeer belangrijk dat de foto's een fatsoenlijk beeld weergeven. I denk/hoop dat het bijdraagt dat mensen het beter accepteren. De meeste mensen hebben nog steeds een raar beeld over ons in hun gedachten. En als dat beeld niet veranderd wordt, wordt het niet geaccepteerd zoals we zouden willen. Voor een stuk is het dat we niet belachelijk gemaakt willen worden.

Voor de nieuwe reeks foto's sta ik volledig zelf in (fotografie en editing).

Geen zin om op alle foto's te klikken om ze te zien? Klik gewoon op de foto waarmee je wil starten en een slideshow begint automatisch.Volgende foto's dateren van een tijd voordat ik aan mijn transitie begon. Dus van voor tot aan het begin van mijn hormoonbehandeling ergens. En ook voor mijn kaakoperatie (vervrouwelijking van de kaak).

Hier is alvast een lijst van fotografen die aan deze oude reeks foto's hebben meegewerkt:


De foto's hieronder zijn genomen met een webcam. Deze zijn de screenshots die ik had genomen als make-up test voor het Nieuwjaarsfeestje dat ik vermeld in mijn tijdlijn. Deze zijn ook de foto's die mijn laatste vriendin het eerst had gezien.

design by www.eyeEmotion.be